Eerste thuiswedstrijd Waereghem-Hamme

09/09/2012

Beste sympathisanten, liefhebbers en supporters van Rugbyclub Waereghem,
Het nieuwe rugbyseizoen 2012-2013 staat voor de deur en Waereghem start meteen met een thuismatch tegen RC Hamme. Deze ploeg werd vorig seizoen tijdens de laatste match van het seizoen verslaan, dus niets anders dan de overwinning is het doel.
Er zijn wel enkele veranderingen in vergelijking met vorig seizoen:
...

1. Wij verhuizen met onze rugbyclub! Na de brand in onze lokalen waren wij genoodzaakt om een nieuwe locatie te zoeken als club. Vanaf dit seizoen zijn wij gevestigd op de uitbreiding van Waregem met ingang via de Henri Lebbestraat 111, achter de gebouwen van Dedeyne Construct en de scoutslokalen. Dankzij enkele ingrepen van stad Waregem is terrein 7 ter beschikking gesteld en aangepast aan de noden van de rugby.
2. Vanaf dit seizoen beschikken wij over een tent van 4x8m om onze supporters te ontvangen. Muziek en drank blijven volgens het vertrouwde recept aanwezig.
3. Ook de rugbycompetitie ontsnapt niet aan hervormingen, ook onze divisie wordt in poule A en poule B gesplitst. Dit houdt in dat alle ploegen uit divisie 2 worden ingedeeld in 2 poules op basis van geografische spreiding, wij spelen het eerste deel van het seizoen tegen al onze dichtste tegenstanders. Deze zijn de volgende: Oudenaarde, Hamme, Pajot & Gent. De eerste 3 gaan door naar de play-offs met de beste 3 uit de andere poule.
De doelstelling voor RC Waereghem dit seizoen is niets anders dan bij de eerste 3 te eindigen voor de winsterstop. Daarom hebben wij jullie massale steun nodig, kom supporteren voor uw lokale helden!

RC Waereghem