Waereghem -Oudenaarde

18/11/2012

Verslag rugbyclub Waereghem -Oudenaarde 19/11/2012

Waregem-Oudenaarde was een match die eigenlijk niet veel om het lijf had.  Oudenaarde kwam maar met 12 spelers opdagen.  Als ploeg moet je met minstens 11 man op het veld staan, dus bij 1 gekwestste van oudenaarde was de match eigenlijk gedaan.  Het werd een walk over voor Waregem, Michel lefevre (3), Arnoud Dobbels(3) Steven teirlinck, Wannes Vandersteene, Dimi Destoop, Joachim benoit waren de spelers die in de eerste helft scoorden, 60-0. Op dat moment vielen er 2 gekwesten bij Oudenaarde. Er werd beslist om de 60-0 als eindstand te zetten en nog een tweede helft spelen, maar dan vriendschappelijk met een aantal spelers van Waregem bij Oudenaarde. Zo konden alle spelers minstens een helft spelen en een aantal nieuwe spelers aan de kant van Waregem hun eerste minuten spelen zoals Bert Despiegelaere en Jelle Verheirstraete.  Volgende week de belangrijke match voor de 2e plaats tegen RRC Pajot!

Groeten
Het rugbybestuur