Nieuwjaarsreceptie

28/02/2013

Uitnodiging voor de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van Rugbyclub Waereghem

Beste sympathisanten,

Naar jaarlijkse traditie nodigt RUGBYCLUB WAEREGHEM, in samenwerking met Kathy Lefevere en

Lieven Dobbels, u en uw partner van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie-persconferentie

D-COTTAGE te Waregem.

Via deze weg wensen wij zowel vrijwilligers, sponsors, sympathisanten, leden van de jeugd-senioren & dames ploeg, persmedewerkers,  sport en stadsbestuur te bedanken met een gezellige avond voorzien van hapje en drankje, op deze prachtige locatie.

Alsook wordt er voor het 3de  jaar op rij de GOUDEN RUGBYBAL uitgereikt, dit voor de speler met de meeste inzet, ambitie, aanwezigheid​ en motivatie zowel op als naast het plein.

Tom Caes en Laurent Bettens – Popelier, de winnaars van afgelopen jaren zullen met veel trots hun wisselbeker doorgeven aan de nieuwe verkozen laureaat!

De verkiezingen vinden plaats onder het alziend oog van de voorzitter, de uitslag wordt pas vrijgegeven op de avond van de verkiezing zelf.

De verkozen speler mag zich gedurende 1 seizoen de trotse eigenaar noemen van de GOUDEN RUGBYBAL en wordt opgenomen in de annalen van rugbyclub "Dust & Honger".

De keerzijde van de medaille is echter wel dat de verkozen speler een vat bier van het huismerk Primus dient te schenken in de stamkroeg BANANAS.

Met het voltallige bestuur hopen we alvast op donderdag 28/02/2013 omstreeks 19u30 in de

D-COTTAGE op jullie aanwezigheid.

Locatie: Marcel Windelsstraat 35 , 8790 Waregem.

Graag bevestigen  voor  17/02/2012 via e mail of telefonisch.

(Fabrice 0471/11.11.80 – info@rugbyclubwaregem.be)

Met sportieve groeten,

Dezwarte Fabrice