Rugbyclub Pajot - Waereghem

03/02/2013

verslag rejaks pajot - waregem:

Na een lange periode van sneeuw en regen waar er weinig of niet getraind kon worden moest Waregem voor de eerste match van play off 1 naar Pajot. Een zware tegenstander wat al gebleken was voor nieuwjaar.
Waregem had af te rekenen met een aantal onbeschikbare spelers, maar was wel gemotiveerd om het jaar goed te starten.
In de eerste 10 minuten kreeg Pajot na 4 opeenvolgende fouten van Waregem een penalty-try en de conversie ging binnen. 7-0.
Daarna speelde Waregem de hele tijd op de helft van Pajot, maar door verkeerde keuzes, door overhaasting en te weinig samenspel kon Waregem niet scoren en gingen we rusten met 7-0.
In de tweede helft speelde Pajot sterk en moest Waregem de wet van de sterkste ondergaan, ze scoorden nog verschillende keren, Waregem kon wel de eer redden met ook een penalty-try. eindstand 39-7