Waereghem - Pajot

14/04/2013

Verslag rugbywedstrijd Rc Waereghem vs. Rc Pajot 14/04/2013

De 2e match na de winterstop werd een bloedhete thuismatch tegen rugbyclub Pajot. Het was een match die moest gewonnen worden om een rechtstreekse 2e plaats te behalen in de competitie. De eerste 10 minuten zette Waregem een enorme sterke druk tegen de Pajotse verdediging die niet over hun 20 meter lijn geraakte. Toen Pajot de bal weg trapte en ongelukkig viel, konden de Pajotten ervan profeteren om los door de Waregemse verdediging te lopen en een try te scoren 0-5 de conversie werd gescoord 0-7. Na een minuut of 15 kon Waregem, na een mooie actie via Steven Teirlinck een try maken. De conversie werd echter gemist 5-7. In de 36e minuut net voor de rust werd er nog gescoord door de pajotten 5-14 einde eerste helft. In de 2e helft begonnen de 2 ploegen last te hebben van de warmte maar er werd gevochten voor elke bal. Er werd nog eens gescoord door de pajotten na een mooie aanval en hun conversie werd niet gemist 5-21. Waregem zette direct een tegenaanval in met het nieuwe pack dat door thijs werd opgesteld en zo werd het een mooie try van de gouden bal winnaar Arne Desmet, de conversie ging er niet in 10-21. Waregem zette alles op alles om toch nog een try te scoren en dat werd ook een feit. Op 5 minuten voor tijd ging het pack van Waregem los door de Pajotse verdediging met een try als gevolg van Tom Caes die zijn eerste try maakte voor Waregem 15-21. Dat werd ook de eindstand.

Rugbyclub Waereghem wil ook zijn trouwe supporters bedanken voor de alweer massale opkomst en de steun die zij gaven aan de club!!